KONGRES FOR GASTRO & HOTEL pro profesionály se zaměří na digitální dobu
Nejvýznamnějším dnem v hledáčku odborníků ze světa HoReCa je čtvrtek 10. října. Tento den se uskuteční v PVA EXPO PRAHA 3. KONGRES FOR GASTRO & HOTEL s ústředním tématem „Úspěšný podnik v digitální době.“ Během celodenní akce vystoupí významné osobnosti oboru a také proběhne křest a autogramiáda knihy, jejímiž autory jsou elitní šéfkuchaři Česka. Jaký program na účastníky čeká?
KONGRES FOR GASTRO & HOTEL se stane největším odborným setkáním majitelů, manažerů a exekutivních pracovníků hotelů, restaurací, kaváren, penzionů a dalších ubytovacích a stravovacích provozů, dodavatelů z oblasti pohostinství, zástupců asociací, svazů, ministerstev a odborné veřejnosti pořádaným v České republice.
Během programu vystoupí významné osobnosti, například prezident AHR ČR Václav Stárek se svou přednáškou Digitální trh v pohostinství nebo expert na využití moderních technologií Petr Mára s tématem Budoucnost technologií pro hotely a restaurace.
Vladimír Buťa z Mediatelu zase prozradí Tajné recepty z kuchyně digitálního marketingu.
Chybět nebude kuchařská show šéfkuchaře Radka Davida z La Veranda a proběhne křest knihy Kuchařka Zlatého kuchaře – Recepty kuchařských hvězd zakončený autogramiádou.
Kongres vyvrcholí slavnostním galavečerem, v jehož úvodu promluví generální ředitelka AMSP ČR Eva Svobodová. Slavnostní program podpoří také umělecká vystoupení popové legendy Dalibora Jandy a vítězky show Česko Slovensko má talent, třináctileté bubenice Nikolety Šurinové. Zájemci se mohou přihlásit na: www.kongresforgastro.cz.