KONGRES FOR GASTRO & HOTEL se konal 29. září 2022. Diskutovalo se s kolegy a osobnostmi českého pohostinství o klíčových otázkách oboru. 

Z dotazníkového šetření mezi účastníky kongresu vyplývá, že v publiku zasedlo 33 % majitelů a top manažerů, 38 % zástupců středního managementu, 14 % kuchařů a barmanů a 16 % zástupců ostatních pozic ve stravovacích a ubytovacích provozech, odborném školství nebo médiích.

Co se dělo na kongresu?

Na programu byly přednášky o digitalizaci v pohostinství, současné energetické krizi a perspektivách nejbližšího vývoje. 

Mohli jste také vidět unikátní panelovou debatu s předními food blogerkami a originální kuchařskou show Českého národního týmu.

Tématem letošního kongresu byli rozdílový hráči.

“Ve sportu nazýváme rozdílovým hráčem toho, kdo dokáže dát gól nebo jinak strhnout vývoj utkání a zvítězit v důležitém zápase. Rozdíloví hráči jsou lidé, kteří jsou schopni v daném okamžiku udělat pro vítězství něco více než ostatní. Podobně také v podnikání na tak konkurenčním trhu, jakým je gastronomie a hotelnictví, jsou někteří viditelně úspěšnější než jiní”, vysvětluje téma kongresu pořadatel for-gastro.cz

Právě faktory, oddělující v digitálním světě úspěšné podniky od průměrných, byly ústředním tématem přednášek, které můžete zhlédnout ze záznamu zde.

 

Přednášeli konkrétně kolegové: Renata Králová s příspěvkem „Digitalizace na MMR“, Václav Stárek a jeho pohled na „Rizika a výzvy českého pohostinství v nepředvídatelné době“. Pokračovalo se zajímavou panelovou debatou na téma: Trendy podle foodies, které se zúčastnila třeba vítězka soutěže MasterChef Kristína Němčková.  

Po krátké obědové pauze nastoupil na pódium náš marketingový ředitel Vladimír Buťa s přednáškou „Jak se stát králem lokálu?“ a kongres zakončil Vladimír Sirotek s prezenzací „Gastro Index – vývoj české gastronomie a realita cenových změn“.

Nejoblíbenější přednáška

Jak jsme již zmínili, za tým Mediatel CZ nepřednášel nikdo jiný než náš marketingový ředitel Vladimír Buťa. Jak se stát králem lokálu? O tom byl jeho příspěvek, který se již tradičně stal nejoblíbenějším mezi diváky. Užitečné tipy pro každého podnikatele, jak se zdarma zviditelnit v této nelehké době, můžete ještě stále vidět ze záznamu.

 

Připravte se na další ročník

Již teď se těšíme na další ročník, který se uskuteční 5. října 2023. Doporučujeme každému v oboru pohostinství poznamenat si tuhle událost do kalendáře, protože každý ročník je čím dál tím lepší. Sledujte nás také na Facebooku a Instagramu, kde na událost včas upozorníme.

Doufáme, že vás 6. ročník KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL obohatil a budeme se těšit na další vynikající ročník.