Tisková zpráva FCR Média

Společnost FCR Media Holding převzala maďarskou společnost MTT Magyar Telefonkönyvkiadó Társaság a pokračuje tak s expanzí svého podnikání po celé Evropě. FCR Media je jedním z předních poskytovatelů lokálního vyhledávání v 11 zemích Evropy. Nová společnost se bude jmenovat MTT Media KFT. FCR Media_logo Tallinn, Estonsko, 3. 12. 2013 FCR Media Holding dnes oznámila, že převzala společnost MTT Media, která je předním poskytovatelem lokálního vyhledávání v Maďarsku, a rozšiřuje tak svoji působnost do 11 zemí Evropy. Podmínky obchodu nebyly zveřejněny. Připojením Maďarska do portfolia FCR Media, které zahrnuje Českou republiku, Slovensko, Rumunsko, Irsko, Švédsko, Finsko, Rusko a Pobaltí (Litva, Lotyšsko a Estonsko) se firma staví do pozice jednoho z nejsilnějších poskytovatelů lokálního vyhledávání pro malé a střední podniky (SMB sektor) v Evropě. MTT Media je v Maďarsku již od roku 1991 předním poskytovatelem kompletních reklamních řešení pro malé a střední podniky se specializací na online, mobilní a tištěné produkty. Kromě široké škály patentovaných produktů a služeb, mezi které patří i správa online katalogů http://telefonkonyv.hu/a http://aranyoldalak.hu/, nabízí MTT Media i další služby v rámci Search Engine Marketingu, jako je například služba Google AdWords™. “Toto spojení je vhodnou příležitostí k vybudování silného hráče na trhu online a mobilních produktů v Maďarsku. Je to přirozená součást našich dalších operací v České republice, na Slovensku a v Rumunsku”, říká Jon Martinsen, generální ředitel FCR Media Holding. “Vycházíme ze silného zázemí a historie společnosti MTT Media a naše reklamní a podnikatelské modely, které používáme v našich ostatních pobočkách skupiny FCR, nám umožní efektivně řídit inovaci produktů, což je velmi výhodné pro naše zákazníky v tomto rychle se měnícím podnikatelském prostředí. ” O FCR Media Group FCR Media Group je předním poskytovatelem lokálního vyhledávání v 11 zemích Evropy. S odbornými znalostmi v oblasti online a offline reklamy přináší cenné a hlavně cenově dostupné řešení pro malé a střední podniky a pomáhají jim pochopit rychle se měnící svět reklamy. Skupina FCR Media má nyní obrat přes 75 mil. euro a více než 1000 zaměstnanců. FCR Media působí v 11 zemích: Švédsko, Irsko, Česká republika, Slovensko, Rumunsko, Finsko, Rusko, Lotyšsko, Litva, Estonsko a Maďarsko

Kontakt pro média:

Jon Martinsen Generální ředitel FCR Media Tel : +372 53015015 E-mail : jon.martinsen@fcrmedia.com